پوسته وردپرس
آژانس هواپیمایی عصر اوجآژانس هواپیمایی عصر اوج

By signing up, I agree to Travelo's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

عضوهستید؟

آژانس هواپیمایی عصر اوجآژانس هواپیمایی عصر اوج
فراموشی کلمه عبور

حساب کاربری ندارید؟

مدارک اخذ ویزا

مدارک اخذ ویزا

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای دبی:

نوع ویزا: توریستی

زمان اخذ ویزا: 5-7روزکاری

مدارک مورد نیاز: اسکن واضح پاسپورت که حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد + یک قطعه عکس 4*3

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند:

نوع ویزا: توریستی یک بار ورود

زمان اخذ ویزا: 4-5روزکاری

 مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت با 6 ماه اعتبار از تاریخ پرواز + یک قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه سفید + کپی صفحه اول شناسنامه + کپی کارت ملی + مشخصات فردی + پرینت گردش حساب سه ماه به زبان لاتین و مهر بانک با حداقل دو میلیون تومان موجودی

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای سنگاپور:

نوع ویزا: توریستی

زمان اخذ ویزا: 14روز کاری

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز +  یک قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه سفید

مدارک لازم جهت اخذ ویزای هندوستان:

نوع ویزا: توریستی

زمان اخذ ویزا: 10-14روز کاری

مدارک مورد نیاز اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار کامل + یک قطعه عکس تمام رخ، رنگی، زمینه سفید (4.5×3.5 ) + تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح + کپی  شناسنامه + رزرو بلیط و هتل ( از آخرین سفر به هندوستان 6 ماه گذشته باشد.)

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین :

نوع ویزا: توریستی انفرادی

زمان اخذ ویزا: 7روز کاری

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت + عکس+ رزرو بلیط و هتل+تمکن مالی به زبان لاتین
(داشتن حداقل 2صفحه خالی در پاسپورت الزامی می باشد.)

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای روسیه :

نوع ویزا: توریستی طبق بلیط و واچر هتل

زمان تحویل:5 روز کاری

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت امضاء شده + عکس + رزرو بلیط و هتل

نوع ویزا: ترانزیت سینگل

زمان تحویل:5روز کاری

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت امضاء شده + عکس + ویزا مقصد

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای اندونزی :

نوع ویزا: توریستی

زمان تحویل: 10 روز کاری

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت امضاء شده + عکس + کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی + گواهی شغلی به زبان لاتین +پرینت گردش سه ماهه  بانکی به زبان لاتین با مهر بانک و حداقل ده میلیون موجودی + رزرو بلیط و هتل

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای ویتنام :

نوع ویزا: توریستی طبق بلیط و واچر هتل

زمان تحویل: 15 روز کاری

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت + عکس + کپی شناسنامه و کارت ملی + رزرو بلیط و هتل+گواهی شغلی به زبان لاتین +تمکن مالی به زبان لاتین

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای آذربایجان :

نوع ویزا: توریستی

زمان اخذ ویزا: 5-7روزکاری

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت + عکس